INFORMATIE

Geboortedatum 12-11-2022
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL 694258774
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 742 KG
Fokker R. Wiekema

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

BAC Tim is een zeer goed ontwikkelde stier met veel rasuitstraling. De kop heeft veel expressie. De rug is lang. Het bekken is lang en goed geplaatst. De stier toont een mooie bespiering en heeft een fijn vel. Het correcte beenwerk wordt goed gebruikt. BAC Tim is een zoon van Prince (Horfe x Illusion) met veel rastype en een uitstekende bespiering. Horfe staat bekend om gemakkelijk afkalvende dochters maar ook vooral door zijn nakomelingen die zeer goed presteren op keuringen. Illusion is Nederlands kampioen geweest bij de koeien daarnaast greep ze ook de titel voor de beste slachteigenschappen. Haar nakomelingen presteren ook op niveau. Verder kalft ze gemakkelijk af en geeft veel melk.
Moeder Odette  (Gaillard x Judith) is een enorm ontwikkelde, rastypische koe met veel fijnheid en goede moedereigenschappen. Gaillard was een rastypische stier en kampioen van Frankrijk. Judith heeft alles wat je graag bij een koe wilt zien ras, ontwikkeling, bespiering, gemakkelijk afkalven en veel melk.
 BAC Tim komt uit 2 fokfamilies welke beide uitzonderlijk hebben gepresteerd op elk gebied. Alle groot- en overgrootmoeders zijn allen preferent.
Ons bedrijf is al jaren deelnemer intensief para onderzoek (mest), al 18 jaar is er geen para tbc aangetoond.
                                               

VIDEO'S

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 87
Ontwikkeling 87
Rastype 88
Bespiering 87
Benen 85
Karakter 7

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie