INFORMATION

Date of birth 12-11-2022
Gender Male
Levensnr NL 694258774
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 742 KG
Breeder R. Wiekema

Conditions

ABOUT

BAC Tim is een zeer goed ontwikkelde stier met veel rasuitstraling. De kop heeft veel expressie. De rug is lang. Het bekken is lang en goed geplaatst. De stier toont een mooie bespiering en heeft een fijn vel. Het correcte beenwerk wordt goed gebruikt. BAC Tim is een zoon van Prince (Horfe x Illusion) met veel rastype en een uitstekende bespiering. Horfe staat bekend om gemakkelijk afkalvende dochters maar ook vooral door zijn nakomelingen die zeer goed presteren op keuringen. Illusion is Nederlands kampioen geweest bij de koeien daarnaast greep ze ook de titel voor de beste slachteigenschappen. Haar nakomelingen presteren ook op niveau. Verder kalft ze gemakkelijk af en geeft veel melk.
Moeder Odette  (Gaillard x Judith) is een enorm ontwikkelde, rastypische koe met veel fijnheid en goede moedereigenschappen. Gaillard was een rastypische stier en kampioen van Frankrijk. Judith heeft alles wat je graag bij een koe wilt zien ras, ontwikkeling, bespiering, gemakkelijk afkalven en veel melk.
 BAC Tim komt uit 2 fokfamilies welke beide uitzonderlijk hebben gepresteerd op elk gebied. Alle groot- en overgrootmoeders zijn allen preferent.
Ons bedrijf is al jaren deelnemer intensief para onderzoek (mest), al 18 jaar is er geen para tbc aangetoond.
                                               

VIDEOS

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 87
Development 87
Breed type 88
Muscle 87
Legs 85
Character 7

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.