INFORMATIE

Geboortedatum 22-11-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL754222620
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 664 KG
Fokker De Westerstreek (Oldebroek)

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeesters: Een normaal ontwikkelde stier met een passende bespiering. Het bekken is licht oplopend. Het beenwerk achter is correct gesteld en wordt goed gebruikt.

Fokker: BAC Westerstreek Robin is een zoon van Olav v.Herman. Olav is op een leeftijd van net 1 jaar ingeschreven met een AV van 87 met maar liefst 89 punten voor ontwikkeling. De vader van Olav is de bekende Franse stier Herman v.Exon. De moeder van Herman is Berenice. Gemma is de moeder van Olav, een enorm lange koe met een schofthoogte van 1.60m. De vader van Gemma is Ballon.

De moeder van BAC Westerstreek Robin is Westerstreek Otje (AV 87) uit een zeer goed fokkende Vacherin-dochter Westerstreek Lienus (AV 88) alle vijf nakomelingen van Lienus zijn natuurlijk geboren. De vader van Westerstreek Otje is Bakersfield Jupiter (AV 86). Jupiter is een zoon van de oud Nederlands kampioen Bakersfield Geerte (AV 88).

Gezien de afkomst van BAC Westerstreek Robin zal hij naar alle waarschijnlijkheid makkelijke geboortes vererven.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 84
Ontwikkeling 85
Rastype 84
Bespiering 83
Benen 85
Karakter 7

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie