INFORMATION

Date of birth 22-11-2020
Gender Male
Levensnr NL754222620
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 664 KG
Breeder De Westerstreek (Oldebroek)

Conditions

ABOUT

Keurmeesters: Een normaal ontwikkelde stier met een passende bespiering. Het bekken is licht oplopend. Het beenwerk achter is correct gesteld en wordt goed gebruikt.

Fokker: BAC Westerstreek Robin is een zoon van Olav v.Herman. Olav is op een leeftijd van net 1 jaar ingeschreven met een AV van 87 met maar liefst 89 punten voor ontwikkeling. De vader van Olav is de bekende Franse stier Herman v.Exon. De moeder van Herman is Berenice. Gemma is de moeder van Olav, een enorm lange koe met een schofthoogte van 1.60m. De vader van Gemma is Ballon.

De moeder van BAC Westerstreek Robin is Westerstreek Otje (AV 87) uit een zeer goed fokkende Vacherin-dochter Westerstreek Lienus (AV 88) alle vijf nakomelingen van Lienus zijn natuurlijk geboren. De vader van Westerstreek Otje is Bakersfield Jupiter (AV 86). Jupiter is een zoon van de oud Nederlands kampioen Bakersfield Geerte (AV 88).

Gezien de afkomst van BAC Westerstreek Robin zal hij naar alle waarschijnlijkheid makkelijke geboortes vererven.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 84
Development 85
Breed type 84
Muscle 83
Legs 85
Character 7

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.