INFORMATIE

Geboortedatum 03-05-2021
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL844105721
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 722 KG
Fokker E. en M. Neerincx-Hendriks (Elst)

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeester: Een mix-type stier met veel inhoud. De kop heeft veel uitstraling. De rug is strak en breed met een beste lendebespiering. Het bekken is lang en licht hellend. De stier toont een fraaie bespiering met veel breedte in de broek. Het beenwerk is fijn, zeer goed gesteld en wordt goed gebruikt. De stier heeft een fijn vel.

Fokker: Moeder Isine is een lange, groot geraamde koe met een strakke rug en een breed bekken. Zij is ingeschreven met AV88. Zij beschikt over hard en fijn geconditioneerd beenwerk dat zij goed gebruikt. Daarnaast is ze vruchtbaar met een gemiddelde tussenkalftijd van 350 dagen.

Vader Max is een bekende stier met nakomelingen op het COT. Hij was in 2019 Algemeen Kampioen op de NVM. Max fokt nakomelingen van het mixt type met steeds een tarwekleur. Hij is genomics getest op kleurvererving, altijd tarwekleur. Max is een stier met een gouden karakter dat hij ook doorfokt.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 87
Ontwikkeling 86
Rastype 87
Bespiering 88
Benen 87
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie