INFORMATION

Date of birth 03-05-2021
Gender Male
Levensnr NL844105721
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 722 KG
Breeder E. en M. Neerincx-Hendriks (Elst)

Conditions

ABOUT

Keurmeester: Een mix-type stier met veel inhoud. De kop heeft veel uitstraling. De rug is strak en breed met een beste lendebespiering. Het bekken is lang en licht hellend. De stier toont een fraaie bespiering met veel breedte in de broek. Het beenwerk is fijn, zeer goed gesteld en wordt goed gebruikt. De stier heeft een fijn vel.

Fokker: Moeder Isine is een lange, groot geraamde koe met een strakke rug en een breed bekken. Zij is ingeschreven met AV88. Zij beschikt over hard en fijn geconditioneerd beenwerk dat zij goed gebruikt. Daarnaast is ze vruchtbaar met een gemiddelde tussenkalftijd van 350 dagen.

Vader Max is een bekende stier met nakomelingen op het COT. Hij was in 2019 Algemeen Kampioen op de NVM. Max fokt nakomelingen van het mixt type met steeds een tarwekleur. Hij is genomics getest op kleurvererving, altijd tarwekleur. Max is een stier met een gouden karakter dat hij ook doorfokt.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 87
Development 86
Breed type 87
Muscle 88
Legs 87
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.