INFORMATIE

Geboortedatum 01-09-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL729525929
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 780 KG
Fokker H. Stegeman (Laren)

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeesters: De stier heeft vanwege een blessure aan het begin van de opfokperiode de testperiode verder doorgebracht in een quarantaine stal. Een zeer goed ontwikkelde stier met veel fijnheid en rastype. Het bekken is zeer goed geplaatst en heeft veel breedte. De bespiering is zeer goed met veel ronding en breedte in de broek. Het beenwerk wordt zeer goed gebruikt. 

Fokker: BAC Romano is een best ontwikkelde stier met een prachtige gestalte en een opvallende luxe bespiering. Hij is afkomstig uit een kampioensfamilie.

Moeder Illusion debuteerde eerder als Miss Toekomst en Nationaal Kampioen op de keuring en heeft  al meerdere beste BAC stieren geleverd. Havanaise de zus van Illusion is eveneens Nationaal Kampioen geweest op de NVM. BAC Moreno een broer van Illusion is veilingtopper geweest op een eerdere COT veiling. BAC Opium, tevens een zoon van Illusion, is ook veilingtopper geweest.

BAC Romano kreeg 88 punten voor Algemene Voorkomst en laat ook potentie zien om veilingtopper te worden.

VIDEO'S

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 88
Ontwikkeling 87
Rastype 88
Bespiering 88
Benen 87
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie