INFORMATION

Date of birth 01-09-2020
Gender Male
Levensnr NL729525929
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 780 KG
Breeder H. Stegeman (Laren)

Conditions

ABOUT

Keurmeesters: De stier heeft vanwege een blessure aan het begin van de opfokperiode de testperiode verder doorgebracht in een quarantaine stal. Een zeer goed ontwikkelde stier met veel fijnheid en rastype. Het bekken is zeer goed geplaatst en heeft veel breedte. De bespiering is zeer goed met veel ronding en breedte in de broek. Het beenwerk wordt zeer goed gebruikt. 

Fokker: BAC Romano is een best ontwikkelde stier met een prachtige gestalte en een opvallende luxe bespiering. Hij is afkomstig uit een kampioensfamilie.

Moeder Illusion debuteerde eerder als Miss Toekomst en Nationaal Kampioen op de keuring en heeft  al meerdere beste BAC stieren geleverd. Havanaise de zus van Illusion is eveneens Nationaal Kampioen geweest op de NVM. BAC Moreno een broer van Illusion is veilingtopper geweest op een eerdere COT veiling. BAC Opium, tevens een zoon van Illusion, is ook veilingtopper geweest.

BAC Romano kreeg 88 punten voor Algemene Voorkomst en laat ook potentie zien om veilingtopper te worden.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 88
Development 87
Breed type 88
Muscle 88
Legs 87
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.