INFORMATIE

Geboortedatum 12-05-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL547138088
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 686 KG
Fokker Van Oorspronk Blonde d'Aquitaine

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeester: Een vleestypische stier met een goede ontwikkeling. De stier is zeer goed bespierd in de achterhand. Opvallend is de breedte van de broek.

Fokker: BAC Rocker is een goed ontwikkelde  stier met zeer goede bespiering en groei. De stier heeft een  goede binnenbekkenmaat: 14,5 x 19 (bxh). De stier had een geboorte gewicht van 48 kg. De moederlijn kenmerkt zich in goede melkgift en vruchtbare voldoende ontwikkelde koeien. Jota is een goed bespierde koe met een sterke bovenbouw, goed ontwikkeld met veel melk en mooi vierkant uier en goed beenwerk, met als vader Buffalo welke staat voor rustige en makke nakomelingen met een korte draagtijd. Vaderlijn: Hugo geeft nakomelingen met een zeer goede bespiering, goede groei en ontwikkeling met fijn beenwerk. De nakomelingen worden gemakkelijk geboren met gemiddeld een korte draagtijd en met een zeer rustig karakter.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 86
Ontwikkeling 86
Rastype 86
Bespiering 88
Benen 85
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie