INFORMATION

Date of birth 12-05-2020
Gender Male
Levensnr NL547138088
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 686 KG
Breeder Van Oorspronk Blonde d'Aquitaine

Conditions

ABOUT

Keurmeester: Een vleestypische stier met een goede ontwikkeling. De stier is zeer goed bespierd in de achterhand. Opvallend is de breedte van de broek.

Fokker: BAC Rocker is een goed ontwikkelde  stier met zeer goede bespiering en groei. De stier heeft een  goede binnenbekkenmaat: 14,5 x 19 (bxh). De stier had een geboorte gewicht van 48 kg. De moederlijn kenmerkt zich in goede melkgift en vruchtbare voldoende ontwikkelde koeien. Jota is een goed bespierde koe met een sterke bovenbouw, goed ontwikkeld met veel melk en mooi vierkant uier en goed beenwerk, met als vader Buffalo welke staat voor rustige en makke nakomelingen met een korte draagtijd. Vaderlijn: Hugo geeft nakomelingen met een zeer goede bespiering, goede groei en ontwikkeling met fijn beenwerk. De nakomelingen worden gemakkelijk geboren met gemiddeld een korte draagtijd en met een zeer rustig karakter.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 86
Development 86
Breed type 86
Muscle 88
Legs 85
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.