INFORMATIE

Geboortedatum 14-04-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL547138057
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 666 KG
Fokker Van Oorspronk Blonde d'Aquitaine

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeester: Een licht gekleurde stier van het mixtype. De stier met een zeer goed ronding in de bil. Linksachter aan de binnenkant van het spronggewricht zat op het tijdstip van de keuring een kleine verdikking ten gevolge van een oude blessure.

Fokker: BAC Roche is een voldoende ontwikkelde  stier met  voldoende bespiering. De stier heeft een zeer goede binnenbekkenmaat:  16 x 19 (bxh) De stier had een geboortegewicht van 30kg. De moederlijn kenmerkt zich in goede melkgift en vruchtbare en ruim ontwikkelde koeien. Zijn moeder Dominique is zeer makke koe met veel melk, vruchtbaar en goed beenwerk en veel lengte in de rug. De vader van Dominique is Tilbury en vererft nakomelingen die uitgroeien tot zware dieren. BAC Roche’s vader Hugo vererft nakomelingen met een zeer goede bespiering, goede groei en ontwikkeling met fijn beenwerk. De nakomelingen worden gemakkelijk geboren met een betrekkelijke korte draagtijd en met een zeer rustig karakter.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 83
Ontwikkeling 84
Rastype 83
Bespiering 85
Benen 80
Karakter 7

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie