INFORMATION

Date of birth 14-04-2020
Gender Male
Levensnr NL547138057
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 666 KG
Breeder Van Oorspronk Blonde d'Aquitaine

Conditions

ABOUT

Keurmeester: Een licht gekleurde stier van het mixtype. De stier met een zeer goed ronding in de bil. Linksachter aan de binnenkant van het spronggewricht zat op het tijdstip van de keuring een kleine verdikking ten gevolge van een oude blessure.

Fokker: BAC Roche is een voldoende ontwikkelde  stier met  voldoende bespiering. De stier heeft een zeer goede binnenbekkenmaat:  16 x 19 (bxh) De stier had een geboortegewicht van 30kg. De moederlijn kenmerkt zich in goede melkgift en vruchtbare en ruim ontwikkelde koeien. Zijn moeder Dominique is zeer makke koe met veel melk, vruchtbaar en goed beenwerk en veel lengte in de rug. De vader van Dominique is Tilbury en vererft nakomelingen die uitgroeien tot zware dieren. BAC Roche’s vader Hugo vererft nakomelingen met een zeer goede bespiering, goede groei en ontwikkeling met fijn beenwerk. De nakomelingen worden gemakkelijk geboren met een betrekkelijke korte draagtijd en met een zeer rustig karakter.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 83
Development 84
Breed type 83
Muscle 85
Legs 80
Character 7

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.