INFORMATIE

Geboortedatum 12-05-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL661880962
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 679 KG
Fokker EK+SF Bolhuis-Schrafford

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeester: Een mixtype stier met een goede bespiering. Opvallend is de breedte in de broek. De stier heeft de linkerhoorn gestoten in de stal.

Fokker: Deze kwaliteitsvolle, zeer luxe BAC Rifromant viel als kalf al op in de weide bij de familie Koekoek in Wijhe. Gezien zijn afstamming (Fromant x Richelieu) zal hij geen zware kalveren vererven, met zijn 8 voor karakter is hij makkelijk in de omgang. Vader Fromant gefokt door Eric Sazy, gaf al vele beste nakomelingen op diverse keuringen. De nafok van Fromant valt op door de groei, beste ontwikkeling (DS 114) en bespiering ( dm 105). Deze raskwaliteiten heeft zoon Rifromant meegekregen. Fromant is ook de vader van Lodelys, de veel gevraagde KI stier van AURIVA. Moeder LUCIÈNNE v.Richelieu stamt uit een zeer melkrijke moederlijn van de Roodheuvel, de fokkerij van Dick Ruessink. Jaarlijks makkelijk kalvend met haar ruime bekken. Zij is opgenomen met 89 punten voor bespiering. 

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 85
Ontwikkeling 85
Rastype 86
Bespiering 87
Benen 81
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie