INFORMATION

Date of birth 12-05-2020
Gender Male
Levensnr NL661880962
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 679 KG
Breeder EK+SF Bolhuis-Schrafford

Conditions

ABOUT

Keurmeester: Een mixtype stier met een goede bespiering. Opvallend is de breedte in de broek. De stier heeft de linkerhoorn gestoten in de stal.

Fokker: Deze kwaliteitsvolle, zeer luxe BAC Rifromant viel als kalf al op in de weide bij de familie Koekoek in Wijhe. Gezien zijn afstamming (Fromant x Richelieu) zal hij geen zware kalveren vererven, met zijn 8 voor karakter is hij makkelijk in de omgang. Vader Fromant gefokt door Eric Sazy, gaf al vele beste nakomelingen op diverse keuringen. De nafok van Fromant valt op door de groei, beste ontwikkeling (DS 114) en bespiering ( dm 105). Deze raskwaliteiten heeft zoon Rifromant meegekregen. Fromant is ook de vader van Lodelys, de veel gevraagde KI stier van AURIVA. Moeder LUCIÈNNE v.Richelieu stamt uit een zeer melkrijke moederlijn van de Roodheuvel, de fokkerij van Dick Ruessink. Jaarlijks makkelijk kalvend met haar ruime bekken. Zij is opgenomen met 89 punten voor bespiering. 

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 85
Development 85
Breed type 86
Muscle 87
Legs 81
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.