2 X EMBRYO'S CLAEYS ESMEE X CALYPSO/IVEAGH GILKES

Bekijk de gehele veiling van COT Najaarsveiling 2 oktober 2021; 14:00 uur

INFORMATIE

Geslacht Et-onbekend
Levensnr NVT
Ras Limousin
Fokker Cowporation (prijs voor 2 stks)

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

NB! Let op, de veilingprijs is voor de totale kavel van 2 embryo's, Opbieden geschiedt met €50,- per bod, dus €25,- per embryo.

Cowporation biedt twee prestigieuze Limousin embryo's aan in een unieke combinatie van een van onze beste fokkoeien, met als een van de vaders Calypso of Iveagh Gilkes, beide stieren zijn internationale topstieren. Calypso was Nationaal Kampioen van Frankrijk in 2011, heeft de hoogst behaalde exterieurscore in Nederland met Algemene Voorkommst van 93 punten, hij behaalde voor ontwikkeling 91, rastype 94, bespiering 93 en benen 93 punten. Iveagh Gilkes is een topstier uit het Schotse Carlisle die bij de Culnachegan kudde in Noord Ierand heeft gefokt.

Claeys Esmee heeft meerdere nationale titels behaalt tijdens keuringen, voor zowel de foktype categorieën als vleestype categorieën. Ook behaalde Claeys Esmee meerdere malen de titel "beste slachtdier" van de nationale keuring. Ook behaalde meerdere nakomelingen nationale titels. De exterieurscore van Claeys Esmee is Ontwikkeling 88, Rastype 93, Bespiering 91, Benen 87 en haar Algemene Voorkomst is 90 punten.

Er zijn van bovenvermelde dieren veel nakomelingen in Nederland en in het buitenland. Een super combinatie die u altijd prachtige diere geeft.

Volgorde foto's:

1. Claeys Esmee

2. Calypso

3. Iveagh Gilkes

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie