2 X EMBRYO'S CLAEYS ESMEE X CALYPSO/IVEAGH GILKES

View the entire auction of COT Najaarsveiling 2 oktober 2021; 14:00 uur

INFORMATION

Gender Et-unknown
Levensnr NVT
Breed Limousin
Breeder Cowporation (prijs voor 2 stks)

Conditions

ABOUT

NB! Let op, de veilingprijs is voor de totale kavel van 2 embryo's, Opbieden geschiedt met €50,- per bod, dus €25,- per embryo.

Cowporation biedt twee prestigieuze Limousin embryo's aan in een unieke combinatie van een van onze beste fokkoeien, met als een van de vaders Calypso of Iveagh Gilkes, beide stieren zijn internationale topstieren. Calypso was Nationaal Kampioen van Frankrijk in 2011, heeft de hoogst behaalde exterieurscore in Nederland met Algemene Voorkommst van 93 punten, hij behaalde voor ontwikkeling 91, rastype 94, bespiering 93 en benen 93 punten. Iveagh Gilkes is een topstier uit het Schotse Carlisle die bij de Culnachegan kudde in Noord Ierand heeft gefokt.

Claeys Esmee heeft meerdere nationale titels behaalt tijdens keuringen, voor zowel de foktype categorieën als vleestype categorieën. Ook behaalde Claeys Esmee meerdere malen de titel "beste slachtdier" van de nationale keuring. Ook behaalde meerdere nakomelingen nationale titels. De exterieurscore van Claeys Esmee is Ontwikkeling 88, Rastype 93, Bespiering 91, Benen 87 en haar Algemene Voorkomst is 90 punten.

Er zijn van bovenvermelde dieren veel nakomelingen in Nederland en in het buitenland. Een super combinatie die u altijd prachtige diere geeft.

Volgorde foto's:

1. Claeys Esmee

2. Calypso

3. Iveagh Gilkes

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.