INFORMATIE

Geboortedatum 04-12-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL754222637
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 612 KG
Fokker De Westerstreek (Oldebroek)

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeesters: Een normaal ontwikkelde stier met veel harmonie. De stier vertoont rastype en heeft een fijn vel. Het gebruik van de benen is goed.

Fokker: BAC Westerstreek Rossi is een zoon van Olav v.Herman. Olav is op een leeftijd van net 1 jaar ingeschreven met een AV van 87 met maar liefst 89 punten voor ontwikkeling. De vader van Olav is de bekende Franse stier Herman v.Exon. De moeder van Herman is Berenice. Gemma is de moeder van Olav, een enorm lange koe met een schofthoogte van 1.60m. De vader van Gemma is Ballon.

De moeder van BAC Westerstreek Rossi is Noraly (AV 88) een enorm goed ontwikkelde koe. De moeder van Noraly is de bekende koe Emmely (AV 89). Emmely is een zeer grote koe met een schofthoogte van maar liefst 1.68m. Ook werd Emmely kampioen met de foto-keuring in Enter. De vader van Noraly is de alom bekende topstier Fromant, deze stier behoeft verder geen uitleg, gezien de afgelopen elitekeuring in Parijs.

BAC Westerstreek Rossi is een nog jeugdige stier met een goed karakter. Gezien zijn afstamming heeft hij alles in zich om uit te groeien tot een volwaardige dekstier.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 85
Ontwikkeling 85
Rastype 85
Bespiering 85
Benen 83
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie