INFORMATIE

Geboortedatum 18-02-2021
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL659029306
Ras Piemontese
Gewicht 502 KG
Fokker JH. Nijhof (Holten)

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

COT Stijn is een stier met zeer veel lengte en ontzettend veel fijnheid en daarbij heeft hij ook een super bespiering. Heel opvallend is zijn diepe binnenbroek en de uitmuntende bespiering van deze binnenbroek. Bovendien heeft hij gezien zijn leeftijd een behoorlijke binnenbekkenmaat, dat uiteraard duidt op makkelijk afkalven van nakomelingen, maar ook dat dochters ruime binnenbekkenmaten hebben om af te kalven.

De moeder van COT Stijn is Marian 21 en deze koe heeft als vader Russ. Marian 21 is als vaars kampioen op de laatst gehouden keuring in Enter geweest en omdat er sindsdien geen keuringen meer geweest zijn, zal zij in de rubriek koeien in de nabije toekomst zeker nog eens debuteren! Marian 21 heeft ook een opvallend goede vruchtbaarheid met veel melk en zeer fijne moeder eigenschappen. Trouwens de hele moederlijn kenmerkt zich door de kwaliteit en kwantiteit van de biestgift bij geboortes.

De pedigree van COT Stijn is verder beladen met een rijke Italiaanse achtergrond en met excellente dieren, waaronder zijn grootmoeder, maar zijn overgrootmoeder is zelfs preferent geworden met maar liefst 3 sterren.

Een fokstier die over het algemeen de kwaliteiten zal verbeteren en die afstamt uit een luxueuze bloedlijn.

VIDEO'S

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 86
Ontwikkeling 86
Rastype 87
Bespiering 88
Benen 86
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie