INFORMATIE

Geboortedatum 24-12-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL615451060
Ras Limousin
Gewicht 644 KG
Fokker M.J. van Lievenoogen (Soerendonk)

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

COT Lievenoogen Rody Pp is een heterozygoot hoornloze zoon van Manni PP, een uit Duitsland geïmporteerde homozygoot hoornloze stier die weer een zoon is van de bekende stier Mateo PP, bekend om zijn groei, bespiering en melkgift.

De moeder van Rody is Cowporation Leclair en zij is een dochter van de 90 punten koe Claeys Eclair. Moedersvader is Ampertaine Elgin, een stier van de bekende fokker James McKay uit Noord-Ierland met een Q204X myostatin gen. Rody is ook heterozygoot drager van het Q-gen.

Zowel in het natuurgebied op ons bedrijf als op het opfokstation heeft hij een goede groei laten zien, hoewel hij de jongste Limousin was tijdens deze opfokperiode. De ingenomix resultaten laten zien dat hij goed te gebruiken is als pinkenstier, een goede bekkenopening vererft en daarnaast bovengemiddeld scoort op bespiering. Verder heeft hij een gemiddelde groei en melkgift.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 85
Ontwikkeling 87
Rastype 84
Bespiering 86
Benen 82
Karakter 7

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie