INFORMATIE

Geboortedatum 08-04-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL681703502
Ras Limousin
Gewicht 803 KG
Fokker Cowporation

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Fokker: COT Cowporation Reuben is een zoon van de bekende stier Trueman Jagger, een embryo die zijn oorsprong heeft uit de stal van Cowporation en die uiteindelijk door de Engelse eigenaar in het Schotse Carlisle is verkocht voor een wereldrecord bedrag van €220.000,-.

Dat hij groeikwaliteiten heeft, blijkt uit het feit dat hij maar liefst 120 kg zwaarder werd dan de andere Limousins en met zijn gewicht van 803 kg (gewicht op 1 september) bijna de zwaarste werd van alle stieren. Cowporation Reuben heeft een super ontwikkeling (de grootste stier van de opfokronde met een reeds excellente kruishoogte van 1,55 m), maar ook echt veel luxueuze bespiering dat hij vererft van zijn vader. Deze luxe bespiering komt doordat Reuben het zeldzame Q204X gen heeft dat hiervoor garant staat in al zijn nakomelingen, maar daarentegen toch gemakkelijk afkalven vererft. Een zeer elegante stier met een prachtige conformatie, lengte en breedte. Hoewel Cowporation Reuben reeds op deze jonge leeftijd 89 punten kreeg voor AV, heeft hij veel potentie om op volwassen leeftijd excellent te worden. De moederlijn is uit de fokkerij van de vooraanstaande Franse fokker Pierre Ducellier en deze koe is een van de beste koeien uit de stal van Cowporation. COT Cowporation Reuben beloofd een grote stier te worden, die ook de vleeskwaliteiten zal vererven.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 89
Ontwikkeling 91
Rastype 88
Bespiering 90
Benen 85
Karakter 7

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie