INFORMATIE

Geboortedatum 02-04-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL883105443
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 806 KG
Fokker EJ en M Neerincx-Hendriks

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeester: Een mixtype stier met veel ontwikkeling en een fraaie bespiering met een fijn vel. Opvallend is de lengte van het bekken. De stier heeft goed beenwerk.

Fokker: De moeder van BAC Romeo is Historia en zij is zeer succesvol in de fokkerij van fokstieren. Romeo is inmiddels de vierde BAC stier van Historia die geveild zal gaan worden. Historia heeft inmiddels ook de preferent status. Ze heeft een rijke melkgift. Grootmoeder Chique is een van de stammoeders van Hoeve Druivendaal. Inmiddels 14 jaar en opnieuw drachtig van onze topstier Max. Vader van Romeo is Max, de Nationaal Kampioen van de laatst gehouden NVM. Deze stier hebben we aangekocht op de veiling tijdens de Nationale keuring in Frankrijk. Een stier met een gouden karakter en ingeschreven met AV89. Romeo is een van de eerste nakomelingen van Max. Max heeft een outcross afstamming en is gefokt bij Earl de la Garandeliere in Frankrijk.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 87
Ontwikkeling 88
Rastype 87
Bespiering 88
Benen 86
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie