INFORMATIE

Geboortedatum 21-03-2021
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL648438320
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 784 KG
Fokker J. van Oorspronk (Nijbroek)

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeester: Een mix-type stier met een goede ontwikkeling. De kop heeft uitstraling. De rug heeft lengte met een goede lendebespiering. Het bekken is breed en fraai geplaatst. De stier toont een mooie bespiering met veel breedte in de broek. Het beenwerk is fijn en goed gesteld.

Fokker: BAC Sidney is een goed ontwikkelde stier met zeer goede bespiering in zowel achterhand als voorhand en uitmuntende groei met het hoogste groeicijfer in de testperiode van alle geteste stieren van gemiddeld 1786 gr/dag. De stier heeft een goede binnenbekkenmaat: Br 16 / H 18,5. De stier had een geboorte gewicht van 45 kg met een draagtijd van 293 dg.

Moederlijn: Olga is koe met een sterke bovenbouw, goed ontwikkeld met veel melk en goed beenwerk, met als vader Ferdinand welke staat voor rustige en makke nakomelingen met een korte draagtijd.

Vaderlijn: Hilario geeft nakomelingen met een zeer goede bespiering, goede groei, ontwikkeling en melkgift. De Iboval speenindex Frankrijk laat dit met een betrouwbaarheid van 97 in zijn cijfers zien. Hilario is een genomic geteste stier die tarwekleurig, melkrijk en sterk beenwerk vererft, met een korte draagtijd en geschikt is voor vaarzen.

VIDEO'S

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 86
Ontwikkeling 86
Rastype 86
Bespiering 87
Benen 85
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie