INFORMATIE

Geboortedatum 17-04-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL691202189
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 614 KG
Fokker JGS Beheer

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeester: Een rastypische homogene stier met een fraaie tarwekleur. De stier heeft zeer goed beenwerk.

Fokker: Rafael vd Woeste Hoeve is een stier met een prachtige vaderlijn en een beste moederlijn. Zijn enorme lengte is zeer opvallend en super beenwerk met maar liefst 88 punten daarbij ook zeer goed. Zijn exceptionele fijnheid is ook opvallend dit komt zeker bij zijn moeder Nina vandaan. 
Rafael’s bekende Franse vader Brasier v.Orion staat bekend om gemakkelijke geboortes. De moederlijn staat ook bekend om enorme bekkens en gemakkelijke geboortes  Hij is zelf gemakkelijk geboren. De moeder van Rafael is Nina vd Woeste Hoeve. Zij is als embryokalf geboren met als vader Arlequin die rastypische en elegante dieren vererft en ook nog eens veel melkgift doorgeeft. Nina werd op de nationale keuring van 2018 eerste in de mooie rubriek vrouwelijk 16-20 mnd.
Als moeder heeft Nina de Franse kampioenskoe Carmen die met een bijzonder hoge score van FR87 in het Franse stamboek is opgenomen. Zij komt uit de bekende fokkerij van Antoine Metais Le Portail. Haar nakomelingen groeien lang door en worden uiteindelijk allemaal zware dieren ook  staan ze bekend om de enorme beste bekkens.  De fokkerij van Carmen is zeer populair in heel Europa! Door met Rafael te gaan fokken richt u zich op de moderne fokkerij waarin de fijnheid en bespiering en kalfgemak voorop staan. Als fokker zult u zijn duurzaamheid en andere kwaliteiten terug zien in uw fokkerij!

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 85
Ontwikkeling 82
Rastype 85
Bespiering 87
Benen 88
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie