INFORMATIE

Geboortedatum 25-10-2020
Geslacht Mannelijk
Levensnr NL691202444
Ras Blonde d'Aquitaine
Gewicht 762 KG
Fokker R. en I. Morsink (De Lutte)

Voorwaarden

OMSCHRIJVING

Keurmeester: Een zeer goed ontwikkelde stier met veel breedte in de bovenlijn. Het bekken is zeer breed. De bespiering in de broek is zeer goed. De stier heeft zeer goed beenwerk.

Fokker: BAC Duivendal Rocco heeft een mooie bovenbalk gescoord voor exterieur en maakte een goede groei door tijdens zijn testperiode, namelijk 1,5 kg per dag. Hij meet al 1.50m op de schoft.

De moeder van Duivendal Rocco is Nalante. Nalante is op 3 jarige leeftijd ingeschreven met AV89. Nalante kalft makkelijk af, geeft veel melk en heeft een erg goed karakter.

De vader van Nalante is de bekende stier imposant AV91 met een schofthoogte van 1.70m. De moeder van Nalante (Galante) is één van de betere fokkoeien van de familie Neerincx met een erg goede melkgift. Onlangs is een dochter van haar excellent geworden. Grootmoeder van Nalante is de bekende koe Aurora AV92.

De vader van Duivendal Rocco is de bekende Franse stier Guernica. Guernica is een zeer goed ontwikkelde stier met een grote gestalte. De stier Guernica meet 1,72m op de schoft en is een flinke stier met meer dan 1380 kilo in magere conditie. Guernica zijn moeder Uranie is een bekende en zeer respecteerde fokkoe, die de status Elite in Frankrijk heeft gekregen. Guernica heeft al meerdere kampioenen gefokt, één daarvan is de bekende stier Junior.

Kortom, Duivendal Rocco is een stier met een goede exterieur score, mooie groeicijfers, een goed karakter, beste bloedvoering en veel maat en gezien zijn bloedvoering te gebruiken op vaarzen. 

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

Algemeen voorkomen 87
Ontwikkeling 87
Rastype 87
Bespiering 87
Benen 85
Karakter 8

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie