LIMOUSIN COWPORATION PATZER NL681703069

View the entire auction of COT Voorjaarsveiling 2021

INFORMATION

Date of birth 21-09-2019
Gender Male
Levensnr NL681703069
Breed Limousin
Gewicht 730 KG

Conditions

ABOUT

Cowporation Patzer is met 730 kg op zijn leeftijd een potentiële superstier en zijn bloedlijn toont eigenlijk dezelfde eigenschappen als Cowporation Pieter. De groei tijdens de testperiode is ook weliswaar redelijk te noemen, maar wordt ook negatief beïnvloed door zijn goede conditie reeds aan het begin van de testperiode. Cowporation Patzer heeft met zijn afstamming zowel een bijzondere vader als moeder uit de beste bloedlijnen van internationale Limousinfokkers. Zijn vader is de eveneens reeds wereldbekende Ampertaine Elgin, die vrijwel altijd garant staat voor vroegrijpe luxueuze bespiering. Daarbij komt nog dat Patzer’s moeder een Edelweiss MN dochter is uit een Utrillo dochter, ook van Gaec Mazaud uit de Correze. In de praktijk een unieke, beproefde combinatie van ontwikkeling en luxe bespiering en moedereigenschappen waarbij ook
gemakkelijk afkalven garant staat. Ook zijn scrotumomtrek van 40,5 cm bewijst dat hij in potentie een zeer vruchtbare stier is die meer koeien tegelijk kan dekken dan stieren met een lagere scrotumomtrek. Kortom, een zeer potentiële fokstier voor de geïnteresseerde koper die uit de bloedlijnen komt van de beste Limousinfokkers ter wereld en die je zeker niet alle dagen tegenkomt. Cowporation Patzer scoorde 89 punten AV en is potentieel excellent op latere leeftijd.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 89
Development 90
Breed type 87
Muscle 93
Legs 85
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.