INFORMATION

Date of birth 26-09-2019
Gender Male
Levensnr BE314357763
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 817 KG

Conditions

ABOUT

Vader: Fromant (KI-stier) Fromant geeft nakomelingen die meedoen aan de top op de prijskampen. De nakomelingen van Fromant zijn meestal fijne rastypische dieren. Moeder: Jaspe Is een vruchtbare koe (tkt 359 dagen op 4 lactaties) met ruim voldoende melk en een zeer goede bespiering (88 punten). Ze is een dochter van Epetia en een kleindochter van Upetia; twee van onze vaandeldragers op de Blommerschothoeve. Zowel Jaspe als Epetia en Upetia zijn PTBC negatief. Moedersvader: Einstein Einstein is geboren op het bedrijf van Barbaz in Frankrijk. Einstein is ook de vader van BAC Helix. Einstein was een rastypische, zeer fijne stier met een ruime bespiering (88 punten) en een mooie ra stypische kop. Pantani Is een rastypische stier, die de fijnheid en bespiering van de moeder en het rastypische van de vader heeft. Pantani is dan ook een stier die deze
kwaliteiten kan verbeteren op uw bedrijf. Pantani was bij aanlevering op het opfokcentrum vrij van Mycoplasma; Salmonella en Paratbc.
 

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 87
Development 87
Breed type 87
Muscle 89
Legs 84
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.