INFORMATION

Date of birth 22-09-2022
Gender Male
Levensnr NL634804182
Breed Limousin
Gewicht 702 KG
Breeder Cowporation BV

Conditions

ABOUT

Cowporation TomTom (0418) is een groot ontwikkelde stier met breedte, bespiering en stijl.

En wellicht een van de mooiste stieren die we tot nog toe hebben gefokt. Zijn ouders zijn een mooi voorbeeld van een Engelse en Nederlandse combinatie. Zijn vader Ampertaine Gigolo (in Nederland excellent gekeurd) en is zelfs een wereldwijd bekende KI fokstier, die ook in Nederland kampioen in zijn klasse werd op de nationale keuring van 2013 en tevens de vader is van Trueman Jagger, een stier die op Carlisle werd verkocht voor €220.000,-. De moeder van Cowporation TomTom is Cowporation Ria (excellent), met als vader Ampertaine Foreman, (Wilodge Cerberus x Sympa) een van de meest bekende superstieren in UK, die op Carlisle kampioen werd en waarvan nog steeds rietjes worden verkocht voor een gemiddelde prijs van €400,- per stuk! De moeder van Cowporation
Ria is een van de beste fokkoeien uit onze kudde. Cowporation TomTom is een stier die naar onze mening ook redelijk makkelijke afkalving en moedereigenschappen vererft.

VIDEOS

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 87
Development 90
Breed type 88
Muscle 87
Legs 84
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.