INFORMATION

Date of birth 11-11-2020
Gender Male
Levensnr NL948801651
Breed Limousin
Gewicht 766 KG
Breeder Cowporation (Alblasserdam)

Conditions

ABOUT

COT Cowporation Rabbit is een enorm ontwikkelde stier en de zwaarste stier in de Limousingroep. Dat hij een enorme groeier is, kan met name gezien worden aan zijn 400 dagen gewicht van maar liefst 667 kg, het zwaarste gewicht ongeacht het ras, van alle stieren op het COT.

Met name zijn afstamming (Casanova en Espagnol), maakt hem erg bijzonder. Zowel Casanova als Espagnol, zijn stiervaders die topfokkers als Camus Pere & Fils en Repplinger in Frankrijk veelvoudig hebben gebruikt, maar ook zijn moedersvader Valseur is legendarisch bekend voor zijn ontwikkeling in de fokkerij. Juist deze combinatie is dus erg uniek.

De moeder van COT Cowporation Rabbit is Claeys Jubete, een groot ontwikkelde koe, met een enorme breedte in het bekken en veel bespiering. Ook heeft zij veel melk wat te goede komt aan de ontwikkeling van haar nakomelingen. Zij heeft reeds meerdere toppers gefokt.

COT Cowporation Rabbit heeft een zeer rustig en mak karakter en in zijn fokkerij bent u verzekerd van enorme grootte en lengte (Valseur + Casanova), breedte, bespiering (Espagnol), en voldoende melk en moedereigenschappen. 

COT Cowporation Rabbit's totale groei en zijn gewicht op 400 dagen laten zien dat hij een bijzondere groeier is. De verwachting is dat Rabbit's afkalfgemak gemiddeld zal zijn. Voor diegene die veel ontwikkeling, lengte en een bewezen topfokkerij wenst in zijn kudde, is Rabbit een goede keuze als fokstier.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 88
Development 91
Breed type 87
Muscle 86
Legs 86
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.