INFORMATION

Date of birth 28-02-2021
Gender Male
Levensnr NL883105544
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 600 KG
Breeder E. en M. Neerincx-Hendriks (Elst)

Conditions

ABOUT

Keurmeesters: De nog jonge stier is fraai bespierd met veel kwaliteit en heeft veel rasuitstraling. Naast een zeer goede ontwikkeling heeft de stier ook best beenwerk. Het bekken is licht hellend. Opvallend is de ronding en breedte van de broek.

Fokker: Moeder is Libertée, de BAC Herve dochter die onlangs de excellentstatus heeft ontvangen. Een koe met heel veel goede fokkerijgenen die terug gaan op Elegante de As-dochter welke ooit de titel ‘oudste Blonde d’Aquitaine zoogkoe’ in Nederland ontving. Libertée heeft niet alleen een goed exterieur maar ook zeer goede moedereigenschappen.

Uit deze foklijn zal nog een stier geveild worden namelijk Duivendal Rocco. Deze stier heeft de zelfde grootmoeder namelijk Galante. Max (v.Juan) is de vader van Sting. De laatste Nationaal kampioen op de NVM. Een stier met een gouden karakter. Max heeft een outcross-afstamming en is gefokt bij Earl de la Garandelier in Frankrijk.

BAC Sting is jonger dan de andere stieren, maar laat daarentegen wel zien dat hij een productieve groeier is want zijn gewicht op 400 dagen is 653 kg, en dat is het zwaarste 400 dagen gewicht van alle Blonde stieren van deze ronde op het COT.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 88
Development 87
Breed type 88
Muscle 88
Legs 87
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.