INFORMATION

Date of birth 01-04-2021
Gender Male
Levensnr NL691202514
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 780 KG
Breeder J. Schilder (Hoogwoud)

Conditions

ABOUT

Keurmeester: Een zeer goed ontwikkelde vleestypische stier. De kop heeft ruim voldoende uitstraling. De rug is voldoende lang en heeft een beste lendebespiering. Het bekken is breed en hellend met zeer veel breedte in de broek. Het beenwerk wordt goed gebruikt.

Fokker: Stan vd Woeste Hoeve is een Woest Mooie stier met een hele goede vaderlijn en een super moederlijn. Stan is een hele evenredige stier met hele beste bespiering AV88. Veel ontwikkeling ook AV88 en sterk en goed beenwerk. Prachtige kleur met mooie oplichting en geappelde huid. Een stier die op het COT wordt ingepunt met AV87 voor algemeen voorkomen mag daadwerkelijk een topstier worden genoemd. Het is een stier met een super karakter waar hij ook een 8 voor heeft gekregen. Vanaf geboorte al hele fijne stier in de omgang!

De vader van Stan is de stier Lecomte gefokt door Ton Hartman en Peter Thissen, een Guernica zoon uit hun kampioenskoe Gaia. Gaia was een enorm mooie typische Disco dochter, heel goed en mooi bespierd niet zo gek met Disco als vader. Deze stier vererfde super karakters en is in Frankrijk kampioen geworden en stier met beste vleeseigenschappen. Ingepunt met FR 88 dat is echt bijzonder. Lecomte zelf was zeer, exceptioneel lang en groot met een super “Grain de Viande” uitstraling en machtig bekken.

De moeder van Stan vd WH is Voltairedochter Magnifiek (AV88 als 2-jarige vaars) uit de super moederlijn Fatima (winnaar Titanenrubriek koeien 5 jr en ouder in Sedan) -Arielle -Urielle allemaal excellente dieren. Goede moederlijnen zijn voorruitgang in de fokkerij. Vader Voltaire is een Franse topstier die reeds meerdere kampioenen heeft voortgebracht en ook nog een hele originele bloedlijn heeft. Ook topkoe op De Woeste Hoeve Lara Croft (excellent) is een Voltaire dochter.

U als fokker zult zijn duurzaamheid en andere kwaliteiten terug zien in uw fokkerij. Een stier zoals Stan kan de fokkerij van onze Blondes voorruit brengen!!

 

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 87
Development 88
Breed type 85
Muscle 88
Legs 86
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.