INFORMATION

Date of birth 01-09-2021
Gender Male
Levensnr NL634638473
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 710 KG
Breeder J. v. Oorspronk

Conditions

ABOUT

BAC Salvador ( Door de ogen van de Keurmeester)

Een ruim voldoende ontwikkelde stier met lengte. De stier heeft een zeer goede bespiering met name in de broek. Het beenwerk is correct gesteld en wordt goed gebruikt.

 

De fokker aan het woord:

BAC Salvador

 Informatie van de fokker

BAC Salvador is een goed ontwikkelde stier met goede bespiering en fijn beenwerk en uitstekende groei met het één na hoogste groeicijfer van de geteste stieren van gemiddeld 1539gr/dag in de testperiode, met zeer goede binnenbekkenmaat Br 16,5 / H 18. De stier had een draagtijd van 295 dg met een geboortegewicht van 48kg. Moederlijn: Facette is een goed bespierde koe met een sterke bovenbouw, goed ontwikkeld met veel melk en mooi vierkant uier en goed beenwerk, met als vader Tilbury diens nakomelingen uitgroeien tot zware dieren. Facette had zelf een draagtijd van 295 dg. Vaderlijn: Hugo geeft nakomelingen met een zeer goede bespiering, zeer goede groei en beste ontwikkeling met fijn beenwerk, met een zeer goede vererving van binnenbekkenmaat. De nakomelingen worden gemakkelijk geboren met gemiddeld een korte draagtijd en met een zeer rustig karakter. De vader van Hugo de bekende stier Tresor welke tentoongesteld is op SIA in Parijs, scoorde meerdere jaren de hoogste index van Frankrijk met 130 voor groei, 106 voor bespiering en 120 voor ontwikkeling.

 

VIDEOS

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 85
Development 85
Breed type 83
Muscle 86
Legs 85
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.