INFORMATION

Date of birth 05-09-2020
Gender Male
Levensnr NL648438229
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 798 KG
Breeder J. van Oorspronk (Nijbroek)

Conditions

ABOUT

Keurmeesters: Een zeer goed ontwikkelde stier met rastype. De bespiering is zeer goed met een brede broek. De achterbenen zijn licht steil gesteld.

Fokker: BAC Rubio is een goed ontwikkelde stier met zeer goede bespiering en uitmuntende groei met het hoogste groeicijfer tijdens de testperiode van gemiddeld 2063 gr/dag. De stier heeft een goede binnenbekkenmaat. Br 15 / H 19.

Moederlijn: Mirza is een goed bespierde koe met een sterke bovenbouw, goed ontwikkeld met veel melk en mooi vierkant uier en goed beenwerk, met als vader Ferdinand welke staat voor rustige en makke nakomelingen met een korte draagtijd.

Vaderlijn: Hugo geeft nakomelingen met een zeer goede bespiering, zeer goede groei en beste ontwikkeling met fijn beenwerk. De nakomelingen worden gemakkelijk geboren met gemiddeld een korte draagtijd en met een zeer rustig karakter. De vader van Hugo de bekende stier Tresor welke tentoongesteld is op SIA in Parijs, scoorde meerdere jaren de hoogste index van Frankrijk met 130 voor groei, 106 voor bespiering en 120 voor skeletontwikkeling.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 86
Development 86
Breed type 86
Muscle 87
Legs 83
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.