INFORMATION

Date of birth 31-10-2020
Gender Male
Levensnr NL691202420
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 774 KG
Breeder J. Schilder (Hoogwoud)

Conditions

ABOUT

Keurmeesters: De stier is zeer goed ontwikkeld en vertoont veel lengte. Opvallend is zijn breedte in het bekken en de breedte in de broek. De broekspier heeft veel ronding. Het beenwerk is goed gesteld en wordt goed gebruikt.

Fokker: Reus vd Woeste Hoeve is een stier met zowel een super moederlijn en ook beste vaderlijn. Het is een correcte stier met een strakke bovenbouw en keurige beenwerk. Het groeivermogen van Reus is enorm zoals de weegcijfers laten zien. Een gemiddelde daggroei van 1,757 kg maakt hem de een na best groeiende stier van deze opfokronde. Zijn ontwikkeling, bespiering en mooie rastypische uitstraling met een goed karakter (7) maken hem een interessante stier.

De moeder van Reus is Lancette av 88. Zij is als kalf geboren in de fokkerij van Camp Claux. Als vader heeft zij Comedien de befaamde fokstier van Camp Claux welke met de hele hoge Franse score Fr 81 voor Algemeen voorkomen is ingepunt! Comedien is een correcte stier met veel melk en een super goed karakter.  Lancette was een indrukwekkende koe met sterk beenwerk sterke rug en mooie evenredige breedte van voor tot achter. Bijzonder was haar brede bekken wat terug te zien is bij Reus. Haar geslacht gewicht was 667,8 kg!

Als vader heeft Reus van de Woeste Hoeve Okidoki een Fromant zoon van de bekende koe Aurora av 92, deze koe behoeft in Nederland verder geen uitleg. Fromant de vader van Okidoki is op dit moment een van de meest dominerende  fokstieren  in Frankrijk. Zijn geweldige expressie, spieropdruk en Grand de Viande uitstraling maakt dat zijn zonen haast op iedere fokkerij aanwezig zijn.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 87
Development 87
Breed type 87
Muscle 88
Legs 85
Character 7

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.