INFORMATION

Date of birth 01-11-2020
Gender Male
Levensnr NL691202468
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 698 KG
Breeder J. Schilder (Hoogwoud)

Conditions

ABOUT

Keurmeesters: Een zeer goed ontwikkelde stier met een goede bovenlijn en voldoende rastype. De stand van de achterbenen is steil. De broekspier is voldoende lang en heeft breedte.

Fokker: Rembrandt vd Woeste Hoeve  is een zeer correcte stier met een strakke bovenbouw, zeer fijn beenwerk, prachtige kleur en enorm veel ras-uitstraling. Het groei vermogen van Rembrandt is erg goed zoals we aan de weegcijfers kunnen zien. Een gemiddelde daggroei van 1,686 kg maakt hem een van de betere groeiers van deze opfokronde.

De moeder van Rembrandt is Impatiente, ingepunt met de bijzonder hoge Franse score van Fr 82. Als vader heeft zij Comedien. Impatiente was een indrukwekkende koe met sterk beenwerk, sterke rug en mooie evenredige breedte. Bijzonder was haar bespiering en een schitterende ronding in haar bil. Impatiente woog op haar top 1243 kg levend gewicht.

Fromant de vader van Rembrandt is op dit moment een van de meest dominerende  fokstieren  in Frankrijk. Zijn geweldige expressie, spieropdruk en Grand de Viande maakt dat zijn zonen haast op iedere fokkerij aanwezig zijn. Op De Woeste Hoeve zijn nog drie volle zussen van Rembrandt welke op 2 jr zijn ingepunt met av 89-av88-av87. Deze drie dames zijn interessante fokkoeien die voldoen aan het gewenste moderne type koe, heel compleet met uitstekende bespiering en zeer correct. Alle drie hebben gekalfd en deze nafok mag best bijzonder genoemd worden.

Kortom wellicht is Rembrandt qua bloedlijn wel de meest indrukwekkende stier van deze opfokronde!

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 84
Development 85
Breed type 84
Muscle 84
Legs 82
Character 7

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.