INFORMATION

Date of birth 02-09-2020
Gender Male
Levensnr BE914679363
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 844 KG
Breeder C. Mintjens (Oostmalle)

Conditions

ABOUT

Keurmeesters: Een best ontwikkelde stier met veel inhoud en lengte. Het bekken is extra breed en goed geplaatst. De bovenlijn is strak. De stier heeft een zeer goed rastype en zeer goed beenwerk.

Fokker: De vader van BAC Radja is Nadal. Nadal is een eigen gefokte stier uit één van onze beste moederlijnen. Grootmoeder Gupetia (AV 91) was meerdere malen nationaal kampioene. De nakomelingen van moeder Loyale waren van een uitzonderlijk niveau. Nadal is een stier met een super karakter, correct beenwerk en een enorm breed bekken.

Naomi is de moeder van Radja. Zij is een typische Vacherin-dochter. Heel correct, veel melk en een goed beenwerk. Een koe die lang meegaat en weinig of geen problemen geeft.

Radja zelf heeft veel van vaders- en moeders eigenschappen in zich. Hij is een stier met een super karakter, goed beenwerk en veel maat. Voor iemand die veel belang hecht aan langleefbaarheid en groei, is Radja de ideale dekstier.

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 87
Development 89
Breed type 87
Muscle 87
Legs 86
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.