Weegresultaten ronde 1, weging 3

10 jan. 2022 · COT Bestuur

Weging nummer 3 is inmiddels achter de rug. Hierbij de resultaten. Er dient rekening gehouden te worden met het volgende. De weging nummer 2 van deze ronde is een gecalculeerde weging. Als gevolg van aanhoudende storing aan de weegschaal op het COT moest inderhaast een nieuwe weegschaal worden aangeschaft. Omdat de levering rondom de feestdagen werd vertraagd is er besloten om weging 2 over te slaan en deze weging te noteren op basis van nacalculatie op weging 3.

De twee Charolais stieren die deze derde weging niet zijn gewogen, zorgden bij het team voor groot oponthoud. Het weegteam kreeg de dieren niet in de weegbox. De volgende weging zal er gekeken worden hoe we de dieren er wel in kunnen krijgen. 

Omdat opmerkingen over de weging steeds allerlei commotie veroorzaakt, laten wij alle opmerkingen over de gwichten achterwege en mag iedereen er een eigen conclusie aan verbinden. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie