Oudgediend vrijwilligers nemen afscheid

9 mrt. 2021

Twee gewaardeerde vrijwilligers nemen afscheid

Tijdens de laatstgehouden bestuursvergadering van het COT hebben twee oudgedienden, vrijwilliger Harrie Boomkamp (72), rechts op de foto, en bestuurslid Jan Denneboom (73), links op de foto, aangegeven te stoppen met hun werkzaamheden bij het COT. De leeftijd speelt geruime tijd reeds een dusdanige rol dat zij hun betrokkenheid bij het COT willen overdragen aan anderen. “Aan alle dingen in het leven is er een begin, maar komt ook een einde, ook aan de mooie dingen.” “We hebben onze tijd bij het COT als zeer aangenaam ervaren, afscheid nemen is een moeilijk te ontmoeten mijlpaal, maar noodzakelijk te onderkennen.” Dat is het samengevatte motto van zowel Harrie als Jan tijdens hun afscheid.

Harrie Boomkamp die tot zijn zeventigste jaar bestuurslid was bij het COT en daarna zich veelvuldig als vrijwilliger heeft ingezet, nam reeds in het bijzijn van alle andere vrijwilligers op gevoelige wijze afscheid tijdens de laatstgehouden wasbeurt van de stieren op 5 maart. Jan Denneboom als bestuurslid en vrijwilliger deed dat eveneens op de jongstleden bestuursvergadering van 8 maart.

Het COT bestuur respecteert hun beslissing maar beseft terdege het gemis van deze twee zeer ervaren marktkenners, die bovendien door hun charismatische betrokkenheid en positieve inbreng voor stabiliteit hebben gezorgd.

Het COT bestuur wil in deze macro-economische omstandigheden, waarbij een officieel afscheid moet worden uitgesteld, deze twee mensen toch hartelijk bedanken voor de hartelijke betrokkenheid en hun niet af te laten onbezoldigde inzet die zij vanaf het begin hebben getoond. Bedankt Harrie en Jan, we zullen jullie missen!

bron foto's: VeeteeltVlees en Blonde Stamboek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie