INFORMATION

Date of birth 30-11-2021
Gender Male
Levensnr NL563869724
Breed Blonde d'Aquitaine
Gewicht 640 KG
Breeder De Menningweer

Conditions

ABOUT

BAC Sky van de Menningweer (Volgens de Keurmesster)
Een jeugdige goed ontwikkelde stier met fijnheid. De kop is sprekend. Opvallend is de sterke bovenbouw en de lendebespiering. De stier heeft een passende bespiering. Het beenwerk is fijn en wordt zeer goed gebruikt.

 

De fokker aan het woord:

BAC Sky van de Menningweer, een jonge correcte stier met een fijn karakter.

BAC Sky is een stier die uitblinkt in zijn fijnheid, correctheid en rastype. Vanaf jongs af aan was Sky al een fijne stier om mee te werken en zeer correct in zijn bouw. Hij werd zelfstandig geboren en dit is dan ook de verwachting die ik van zijn nakomelingen heb. Vader Idalgo is veel gebruikt op pinken en dit kalven verloopt doorgaans soepel, de kalveren bezitten gemiddeld een mooie duidelijke bespiering. Moeder Eppenzolders Murene geeft ons jaar op jaar een beloftevolle zoon of dochter, naast Sky heeft zij ons twee keuringswaardige dochters gegeven. Kortom constante fokkerij vanaf beide kanten. BAC Sky van de Menningweer een echte beloftevolle stier!

VIDEOS

EXTERIEURGEGEVENS RUNDEREN

General appearance 86
Development 86
Breed type 86
Muscle 86
Legs 85
Character 8

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.