INFORMATION

Gender Et-unknown
Levensnr
Breed Limousin
Breeder Cowporation (Alblasserdam)

Conditions

ABOUT

Dit lot betreft 2 x embryo's Sultane x Bavardage. 

Sultane (Novice x Jars MN) is een excellent gekeurde koe met een beladen pedigree en heeft een enorme volume (morphologie 120) en veel bespiering. Ook scoort zij hoog voor melkgift. Van vaderskant is zij een Novice (RJ) die een zoon is van de bekende Leopard (RRVS). Haar moeder was een bekende koe die hoog gekwalificeerd is (RRE) en was een dochter van Jars MN (RREVS), hij was weer een zoon van Ferry (RREVS) een volle broer van As de Pic uit de fokkerij van de Franse fokker Bourbouloux.

Bavardage (On-Dit x Dauphin) is een zeer bekende en gewilde stier die eigenlijk wereldwijd veel is gebruikt. Rietjes zijn officieel reeds uitverkocht en niet meer verkrijgbaar, maar er worden er tijden deze veiling nog 3 suks aangeboden. Hij is een zoon van On-Dit, dat garant staat voor bespiering en een enorme melkgift. Zijn moedersvader was de bekende stamstier Dauphin, die op zijn beurt weer garant staat voor veel bespiering.

Al met al embryos uit een zeer interessante combinatie voor een aantrekkelijke prijs!

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.